03.08.2021

Creditstar firar sin 15:e födelsedag!

Det firas i augusti då Creditstar når en viktig milstolpe. Den här månaden blir vi officiellt 15 år! Därför finns det ingen bättre tid än nu att se tillbaka på några av våra prestationer under de senaste 15 åren.

Creditstar grundades i Estland 2006 med målet att tillhandahålla enkla, flexibla och transparenta finansiella tjänster för alla. För att göra våra produkter lättillgängliga för hundratusentals kunder använder vi automatiserade processer, algoritmer och dataanalys. Idag arbetar vi redan i åtta olika länder i Europa: Estland, Finland, Tjeckien, Polen, Storbritannien, Spanien, Sverige och Danmark.

På Creditstar strävar vi alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi vill vara en tjänsteleverantör som våra kunder litar på. För närvarande består vårt team av mer än 135 erfarna proffs uppdelade på 30 nationaliteter. Vi tror att lokala anställda i varje marknad hjälper oss att säkerställa effektiv kommunikation och en god förståelse för våra kunder.

Ett av våra huvudmål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra produkter och letar efter nya sätt att skapa värde för våra kunder.

Fortsätt läsa och ta del av några av Creditstars största höjdpunkter de senaste åren:

  • År 2016 fick Creditstar-gruppen erkännande från European Business Awards. Det här är en av världens största och mest långvariga företagstävlingar. Fler än 33 000 företag från 34 länder deltog i tävlingen, och Creditstar var stolta att vara bland de 110 finalisterna.
  • I juni 2017 nominerades Creditstar till European Fintech Awards och dess europeiska FinTech Top 100-lista. Listan genererades genom att kombinera allmän omröstning och expertbedömning.
  • 2018 erkände Inc 5000 oss som ett av de snabbast växande företagen i Europa. Creditstar var ett av få finansiella tjänsteföretag som tog sig in på listan. Vi hade äran att dela listan med företag som Facebook, Microsoft, Oracle och många fler.
  • I april 2019 firade vi milstolpen att nå 100 anställda. Våra medarbetare är baserade i flera kontor över hela Europa.
  • I maj 2019 började Creditstar verka på den danska marknaden.
  • I augusti 2019 utsågs Creditstar Group till en nationell vinnare i European Business Awards 2019. 
  • I februari 2020 överskred vi milstolpen för en miljon användarkonton. Det är en prestation som vi är särskilt stolta över eftersom det visar att vi tillhandahåller tjänster som så många kunder tycker om att använda.
  • I februari 2021 erkändes våra estniska företag som estniska Gazelle TOP-företag.
  • I maj 2021 ansökte vi om en specialiserad banklicens. Detta gör att vi kan tillhandahålla nästan alla traditionella banktjänster inom EU/EES-området och gör det lättare för oss att introducera nya produkter.

Dessa prestationer hade inte varit möjliga utan våra kunders förtroende. För att fira vårt jubileum och som tack för ert stöd har vi förberett några speciella överraskningar under hela augusti månad!

Klicka här och ta reda på mer om Creditstars födelsedagskampanjer.