Välkommen till

Creditstar-bloggen

Måsten i garderoben inför vintern 2022

Som de säger i Game of Thrones: Vintern närmar sig!
Och eftersom vintern förmodligen blir kall kan det vara läge att förnya garderoben.
För att klara vintern med humöret i behåll är det viktigt att ha rätt kläder, de måste fungera med den kalla årstiden utan att du för den sakens skull behöver kompromissa med din stil.

23.08.22

Grattis på födelsedagen önskas Creditstar Group!

Sexton år är en viktig prestation för alla, så även för Creditstar.
Som sagt, Creditstar har firat sin födelsedag varje augusti sedan lanseringen 2006.Trots alla utmaningar har vi vuxit till att bli en viktig aktör inom finansiella tjänster och tillfredsställer miljontals kunder med innovativa och användarvänliga produkter som uppfyller alla behov.

11.08.22

Bröllop: Kostnader som inte bör underskattas

Utan tvekan är bröllop en av de vackraste händelserna i våra liv.
Att planera ett bröllop kan vara svårt och kärlek är inte nog för att ta dig igenom hela processen. Kombinationen av den rätta bröllopslokalen, menyn och andra viktiga saker som bidrar till det speciella evengemangen kan orsaka riktigt höga kostander. Bröllop kan därför bli en stor uppoffring, ekonomiskt sett.

08.07.22

7 Europeiska Resmål För Din Sommar 2022

Kristallklara hav, frisk bergsluft eller städer som sjuder av liv?
Sommar ger oss ett oändligt urval när det gäller hur och vart vi ska spendera våra semesterdagar för den bästa möjliga semestern.Hur många av de bästa sommarresmålen i Europa känner du till?

20.06.22

Midsommar: Många Olika Traditioner För En Global Högtid

Midsommar innebär att sommaren officiellt är här. Denna högtid är fylld med traditioner, historia och magi. Detta är en högtid som firas i många länder, men kanske främst i norra Europa.

08.06.22

SmartCredit: ett nytt sätt att låna pengar.

Det är nästan omöjligt att ignorera dina behov när lusten att tillfredsställa dem knackar på din dörr.
Att få ett lån är inte alltid lätt.
För många kunder är kontroll över sina lån den viktigaste variabeln. Därför har CreditStar skapat en lösning som uppfyller behoven hos individer som du själv: SmartCredit.

16.05.22

Enkla sätt att tjäna extra pengar

Alla vill tjäna mer pengar.

Oavsett om du betalar av skulder, planerar en drömsemester eller sparar till pensionen kan du komma närmare dina mål genom att öka din inkomst.

07.04.22

Så här firar du en billigare påsk

Även om påsken är ett roligt firande för hela familjen kan det också vara svårt för familjens budget. Du har precis tagit dig igenom jul, nyår och alla hjärtans dag, och nu är det dags att börja tänka på kaninkläder till barnen, överfulla påskkorgar och massor av god mat för en speciell påskmiddag. Kostnaderna kan snabbt skjuta i höjden.

16.03.22

Fem europeiska städer att besöka i vår

Våren är alldeles runt hörnet! Solen börjar bli varmare, gräset blir grönare och det börjar komma blommor. Det är därför våren är den perfekta årstiden för att njuta av ledigheten i en stad och upptäcka de vackraste europeiska destinationerna. På våren är det inte lika mycket folk och priserna är lägre jämfört med på sommaren.

09.02.22

Alla-hjärtans-dag-traditioner runtom i världen

Alla hjärtans dag är en högtid som många ser fram emot runt hela världen. Dess ursprung är oklart men man tror att högtiden har sina rötter i antikens Rom, där den från början gick under namnet Luperkalierna. Vid slutet av 400-talet ersattes den officiellt av Sankt Valentins dag, så benämnd efter älskarnas skyddshelgon.

14.01.22

Vad kommer 2022 att medföra?

2022 är äntligen här och vi vill förstås veta vad som kommer att hända! Astrologer förutsäger att det här året är fullt av nya möjligheter, optimism och att det kommer att skilja sig mycket från de föregående åren.

17.12.21

Enkla tips om hur du kan spara pengar i jul

Julhelgen kan vara en dyr tid för många av oss. Samtidigt som julen handlar om att tillbringa kvalitetstid tillsammans med familjen och att skapa nya minnen är det också lätt dras med i ett överdrivet pengaspenderande. Innan du vet ordet av har du julklappar, familjemåltider, resor och mycket mer att ta hand om.

07.12.21

Presentguide inför julen: unika idéer för hela familjen

Julhelgerna ligger alldeles runt hörnet! Det betyder att det är dags att börja tänka på vad man ska lägga under julgranen. Trots all glädje och spänning som julhelgen för med sig kan det också vara en stressig tid. Att komma på nya och unika julklappsidéer varje år kan tyckas vara en omöjlig uppgift.

16.11.21

5 roliga hobbyer som inte kräver pengar

Att arbeta hemifrån har för många av oss blivit det nya normala. Men med all tid som tillbringas hemma bör ditt liv inte bara bestå av att jobba vid datorn, scrolla igenom sociala medier och titta på TV. För att bibehålla en sund balans mellan jobb och fritid är det viktigt att hitta tid att koppla ifrån, slappna av och ha lite roligt på fritiden.

22.10.21

Hur man blir av med skulder: Tre tips som fungerar

Att ha skulder är inte lätt. Att hamna efter med lånebetalningar, hyra och andra räkningar kan orsaka allvarlig ekonomisk stress. Det kan också hindra dig från att nå mål som faktiskt är viktiga för dig, som att köpa en egen bostad eller att spara till pensionen.

27.09.21

Smarta ekonomiska mål för dig

De flesta av oss skulle gärna ha det bättre ställt ekonomiskt. Vanligtvis har vi ingen konkret plan för att uppnå det målet. Har man inget bestämt mål är det lätt att tappa fokus och spendera mer än man tänkt sig. Därför är det viktigt att sätta upp tydliga mål innan man börjar spara.

13.09.21

Så här gör du ditt hem redo för hösten

Det är den tiden på året igen. Barnen återvänder till skolan, dagarna blir kortare och löven börjar ändra färg. Hösten är rätt säsong för att promenera och njuta av den vackra naturen, men den innebär också att man spenderar mycket mer tid inomhus. Så om du inte redan har gjort det, är nu den perfekta tidpunkten att börja förbereda ditt hus eller din lägenhet för de kallare månaderna framöver. Med några små enkla förändringar kan du förvandla ditt hem till en mysig plats där du bara vill göra dig bekväm på soffan och njuta av en varm kopp te.

03.08.21

Creditstar firar sin 15:e födelsedag!

Det firas i augusti då Creditstar når en viktig milstolpe. Den här månaden blir vi officiellt 15 år! Därför finns det ingen bättre tid än nu att se tillbaka på några av våra prestationer under de senaste 15 åren.

01.04.21

5 säkra och festliga sätt att fira påsk

Påsken är precis runt hörnet! Vädret blir äntligen varmare, träden slår ut i blom och många förbereder sig för ett festligt helgfirande. Låt inte den nuvarande situationen förstöra allt det roliga, även om allting är lite annorlunda i år jämfört med vad vi är vana vid. Det här är det den perfekta tiden för att tillbringa lite kvalitetstid med din familj, äta mycket choklad och få alla på bättre humör. Det finns gott om påskspel och påskaktiviteter som du kan njuta av med dina nära och kära samtidigt som du är trygg och socialt distanserad.

26.03.21

5 sidoinkomster du kan börja med idag

Spridningen av covid-19 har påverkat nästan alla länder i världen och nästan alla har upplevt pandemins ekonomiska konsekvenser. Många av oss har varit tvungna att anpassa vårt sätt att arbeta på och vissa av oss har tvingats uppsägningar och lönesänkningar.

22.03.21

Träningstips: Hur man håller formen när gymmen är stängda

Nedstängning igen.
Ni träningsentusiaster pressade säkert er själva till att få sommarkroppen till juni eller juli 2021, eller så hade ni kanske börjat komma in i rutinerna igen och var taggade på att nå ert träningsmål. Tyvärr kan den tillfälliga stängningen av gym ha gjort att några av er har tappat motivationen. Vi kommer i alla fall här att dela med oss av några tips på budgetvänliga sätt att vara aktiv.