23.08.2022

Grattis på födelsedagen önskas Creditstar Group!

Sexton år är en viktig prestation för alla, så även för Creditstar.
Som sagt, Creditstar har firat sin födelsedag varje augusti sedan lanseringen 2006.Trots alla utmaningar har vi vuxit till att bli en viktig aktör inom finansiella tjänster och tillfredsställer miljontals kunder med innovativa och användarvänliga produkter som uppfyller alla behov.

I dag bidrar mer än 150 anställda dagligen till att säkerställa en smidig och effektiv service av hög kvalitet där Creditstar verkar.

Under sexton år har vi utvecklat oss, dag efter dag, tack vare vår förmåga att utmana oss själva och bli bättre. Konstant. Ibland måste vi gå tillbaka och återupptäcka vad som drev oss hit för att fortsätta vår utveckling.

Creditstar, hur stort det än verkar i dag, började bygga sina solida väggar på finansmarknaden sten för sten under de senaste åren.
När vi firar Creditstars födelsedag kommer vi att sätta ihop den solida muren igen genom att ta de viktigaste byggstenarna som har gjort det möjligt för oss att berätta vår otroliga historia.

Låt oss sammanfatta de huvudmål som Creditstar har uppnått under föregående år.

16 augusti 2006: Den första sidan i en berättelse som ännu inte har skrivits

Vi måste precis som alla andra börja någonstans.
Den 16 augusti 2006 sätter Creditstar den första stenen på plats.
Det första steget är alltid det svåraste men ambitionen och medvetenheten om styrkan i Creditstar-projektet gjorde det lätt att starta resan inom finansvärlden.
De otroliga resultaten som vi uppnådde efter en kort tid gav oss hopp.

2010-2011: Creditstar börjar utvidga sina gränser

Efter fyra intensiva år av insamling av fantastiska resultat i Estland har det hårda arbetet äntligen gett resultat: Creditstar utsågs till nationell mästare som representerade Estland vid European Business Awards.

Expansion är nyckeln till framgång och därför beslutade Creditstar att bredda sin horisont genom att ta sina finansiella produkter och tjänster till en internationell nivå.
År 2010 var Finland det första landet som anslöt sig till Creditstar-familjen.Ett år senare, 2011, lyckades företaget etablera sig på den svenska marknaden.

2012: Siffrorna talar för sig själva

En av de mest imponerande siffrorna som vittnar om ett företags goda arbete, tillförlitlighet och produktinnovation är antalet kunder. Redan 2012 har Creditstar uppnått 100 000 registrerade och aktiva kunder.

2015-2016: Internationellt projekt tar form

Creditstar har blivit ett pålitligt, erkänt finansinstitut och dess framgångsrika replikerbara affärsmodell har gjort det möjligt för det att expandera ytterligare.
År 2015 beslutade Creditstar att expandera sin marknad till Polen och sedan Storbritannien och uppvisade exceptionella resultat som överskred alla förväntningar.

Ett år senare, 2016, tog Creditstar formen av vad som kan kallas ett fullständigt internationellt projekt:
Verksamhet öppnades officiellt i Tjeckien och Spanien.
Under 2017 uppnåddes en ny stor milstolpe med 500 000 registrerade kunder på alla marknader.
Det är imponerande eller hur?

2019: Creditstar talar danska

Det åttonde landet som ansluter sig till Creditstar-listan är Danmark.
Creditstars innovativa produkter och tjänster fortsätter snabbt att spridas över hela Danmark.
I slutet av 2019 har antalet kunder fördubblats jämfört med 2016:
Creditstars snabbt ökande antal registrerade kunder har stigit till 1 000 000 på alla marknader.

2022: Idag, precis som igår får vi saker att hända

Vår födelsedag gör att vi kan ta ett steg tillbaka och inse hur spännande vår resa har varit och det bästa är att den inte är över än. Under dessa sexton år har vi lyckats göra livet enklare för mer än 1 500 000 kunder tack vare digitala finansiella produkter som uppfyller alla behov.

Våra 150 anställda från 32 länder arbetar professionellt på Creditstar med det enda syftet att förverkliga dina drömmar, oavsett hur stora eller små.
Idag får vi, precis som igår saker att hända.