Lån för husrenovering

Borta bra, men hemma bäst… Förhoppningsvis. Och har du någonting du inte gillar med ditt hem går det nog att fixa! Hemrenovering är spännande, roligt och definitivt värt tiden och pengarna.

Vissa saker är såklart nöje; man vill uppgradera trädgården, måla om ett rum eller investera i nya, snygga möbler för en modernare look på huset. Och ibland är det saker som man inte kan ignorera, som att taket behöver bytas ut eller något har gått sönder och måste repareras snabbt.

Har du inte pengarna som behövs i plånboken så finns det som tur är lösningar och du har kommit rätt om det är precis vad du letar efter. Vi kan hjälpa dig som letar efter lån för husrenovering.

Att låna pengar behöver inte vara komplicerat, och det vill vi bevisa för dig. Läs vidare för att få reda på hur ett lån för husrenovering går till hos oss så att du kan äntligen kan fixa och uppgradera ditt hem bekymmerslöst.

Vad kan jag använda pengarna från lån för husrenovering till?

Är det dags att måla om i sovrummet? Känns det som att fönsterna verkligen behöver bytas ut? Kanske har du haft ögat på en särskilt vacker tavla men inte gjort köpet ännu, eller så vill du passa på medan möbelbutiken nära dig har outletvecka. Fantisera inte bara om det – du kan få pengarna för husrenovering på kontot idag!

Vad du gör med pengarna är helt och hållet upp till dig – du vet bäst vart pengarna behövs i ditt hem. Behöver du fixa taket eller ersätta kökstapeterna? Kanske är det dags att renovera trädgården? Pengarna är helt i dina händer.

Det finns inget rätt eller fel när det gäller var du spenderar pengarna på. Vi har inga krav på vad pengarna går, utan du själv får bestämma vad du tycker är viktigt att spendera dina pengar på utan att vi kontrollerar eller styr. Vi ger dig bara ett enkelt, okomplicerat lån – resten är upp till dig. Så länge du betalar tillbaka lånet inom den tiden vi har kommit överens om är vi nöjda.

Varför ta ett lån för husrenovering med Creditstar?

Vi vill att lån ska vara enkla och rättvisa, och gör vårt absolut bästa för att du ska se att det kan vara så. Inga gömda avgifter eller konstiga villkor. Svar på sekunder och pengarna i ditt konto på nolltid. Detta är vad du kan förvänta dig hos oss. Här är anledningarna att kunder är så nöjda med Creditstar:

Svar inom minuter.  Hos oss behöver du inte gå dagar utan en aning om huruvida din ansökan har granskats eller inte – vi svarar alltid inom några minuter. Ansök nu så får du veta om ditt lån kan beviljas direkt.

Ansök från mobilen. Ansök när som helst från var som helst från din mobil. Vi gör det lätt att ansöka om lån, så du slipper slösa tid på att fylla ut krångliga formulär framför datorn eller hantera onödigt pappersarbete.

Allting sker snabbt. När vi har granskat och accepterat din ansökan händer saker direkt och du kommer ha pengarna på kontot innan du hinner säga “tjugotusen kronor”!

Pålitligt. Du kan lita på oss, och vi gör allt transparent för våra konsumenter. Du går inte med på något du inte förstår – allt är tydligt och rättvist från början till slut.

Vi på Creditstar ser fram emot att höra ifrån dig!

Våra produkter

Omsorgsfullt designad och skräddarsydd för dina behov


SmartCredit ger dig kontroll, eliminerar friktion mellan betalningar och inför en enkel och okomplicerad teknologi som ger dig full kontroll över dina vardagliga finansiella behov.

| SmartCredit

  • Upp till 24 månader
  • För vad som helst
  • Enkel process

SmartCredit

Avbetalningslån - Upp till 90 000 kr

  • Upp till 24 månader
  • För vad som helst
  • Enkel process