Lån för resor

Den största myten om att låna pengar är att det behöver vara krångligt. Creditstar tar bort tiden och stressen med att få ett lån. Vår onlineprocess gör det enkelt att ansöka och få veta beslutet på minuter.

Tanken med reselån är att du lånar pengarna så att du har råd att finansiera kostnaden för din resa i förväg. Det spelar ingen roll om det handlar om en drömsemester och du inte har pengarna i handen eller om det är en viktig resa du inte kan undvika och besparingarna tagit slut – ansök om lån nu, boka biljetterna idag och betala när du kommer tillbaka.

Om du har en regelbunden inkomst och är över 18 år hoppas vi kunna göra ditt liv enklare genom att ge dig ett enkelt, transparent snabblån för din resa.

Vad är ett lån för resor?

Det finns många olika anledningar till varför man behöver låna pengar för en resa, från en oväntad familjesituation till att man ska på semester och föredrar att betala av resan månatligt snarare än att betala för allt i förväg.

Ett reselån är ett konsumtionslån som tas för att användas för att betala en resa. Den kan användas för affärsresor, semester och mer.

Är du myndig, har regelbunden inkomst och är bosatt i Sverige? Då ser vi fram emot att höra ifrån dig. Vare sig det är flygbiljetter, boende eller några andra resekostnader du behöver finansiera kan du ansöka om ett lån hos Creditstar.

Fördelarna med att välja Creditstar som långivare

Varför göra lån svårare än de behöver vara? På Creditstar ger vi dig lånen du behöver på nolltid. Det här kan du förvänta dig av oss:

Enkel ansökningsprocess. Du fyller ut formuläret online och slipper alltså helt pappersarbete. Det tar bara några få minuter att fylla ut formuläret och vi ber bara om den nödvändiga informationen. Du kan skicka in din ansökan från datorn, surfplattan eller till och med mobilen.

Svar på din ansökan direkt. Med vår snabba godkännandeprocess kommer vi att kunna skicka dig ett svar på din låneansökan på några få minuter. Och om din ansökan godkänns kommer dina pengar att skickas elektroniskt samma dag!

Valfritt belopp efter dina personliga behov. Om du ska låna pengar är det viktigt att bara låna så mycket som du faktiskt behöver. Genom att välja beloppet du behöver sparar du på räntekostnader och avgifter som ökar med tiden och hamnar inte i onödig skuld.

På Creditstar vill vi ge dig det perfekta lånet på dig, och därför väljer du själv hur stort lån du vill ta och när du vill betala tillbaka det. Om du är över 18, har en stadig inkomst och är bosatt i Sverige ser vi fram emot att se din ansökan. Fyll i formuläret nu så kan du få ditt lån beviljat så tidigt som idag!

Våra produkter

Omsorgsfullt designad och skräddarsydd för dina behov


SmartCredit ger dig kontroll, eliminerar friktion mellan betalningar och inför en enkel och okomplicerad teknologi som ger dig full kontroll över dina vardagliga finansiella behov.

| SmartCredit

  • Upp till 24 månader
  • För vad som helst
  • Enkel process

SmartCredit

Avbetalningslån - Upp till 90 000 kr

  • Upp till 24 månader
  • För vad som helst
  • Enkel process