07.12.2021

Presentguide inför julen: unika idéer för hela familjen

Julhelgerna ligger alldeles runt hörnet! Det betyder att det är dags att börja tänka på vad man ska lägga under julgranen. Trots all glädje och spänning som julhelgen för med sig kan det också vara en stressig tid. Att komma på nya och unika julklappsidéer varje år kan tyckas vara en omöjlig uppgift.

För att göra ditt liv lite lättare har vi satt samman en lista över de bästa julklapparna som imponerar på alla i familjen.

Kindle

Kindle

Kindle är en omtänksam gåva till alla som älskar att läsa. Med den kan du ha alla dina favoritböcker på samma ställe och njuta av läsning var du än är – hemma, i parken eller på planet. Under 2021 lanserade Amazon en ny Kindle för första gången på flera år. Den nya versionen är helt vattentät, har upp till 10 veckors batteritid och inkluderar lagringsutrymme på 8 gigabyte för lagring av tusentals böcker.

Smartklocka

Smartwatch

En smartklocka är ett utmärkt val för alla som älskar hälsa och teknologi. Det är en present som har allt i ett: det är en trevlig accessoar, perfekt för att hålla ett öga på din form och dina hälsomål och kan även användas som en digital plånbok. Det finns många alternativ att välja mellan, så alla kan hitta något som passar deras budget och förväntningar. De populäraste smartklockorna är just nu Apple Watch 7-serien och Samsung Galaxy Watch 4.

Knäbord för hemmakontoret

Knäbord för hemmakontoret

Känner du någon som gillar att jobba hemifrån? Något av det bästa med att jobba på distans är att du inte behöver tillbringa hela dagen vid ett skrivbord. Ett knäbord gör det lätt att få jobbet gjort närsomhelst, varsomhelst – i soffan, sängen eller på balkongen. Det är definitivt en prisvärd julklapp då priserna börjar så lågt som runt 240 kr.

Månlampa

Månlampa

En 3D-månlampa är en unik och magisk gåva som lyser upp vilket rum som helst. Den har en fjärrkontroll med vilken du kan byta mellan många olika färger. Lampan är helt sladdlös så att den kan flyttas omkring på ett enkelt sätt, och den kan laddas upp via en USB-kabel. Det är en kul present till barn eller eventuella astronomifantaster i ditt liv.

Fotoskrivare i fickformat

Fotoskrivare i fickformat

De flesta ägnar inte särskilt mycket tid åt att titta igenom bilderna som vi har i våra smarttelefoner. Och detta betyder att alla dessa fina minnen kommer att försvinna med tiden. Med en fotoskrivare till din smarttelefon kan du lätt skriva ut dina favoritfotografier och sätta upp dem på väggen, kylskåpet eller i en ram. Den här skrivaren är så liten att den bekvämt får plats i fickan och låter dig skriva ut fotografierna var du än är.

Morgonrock

Morgonrock

Letar du efter något mysigt och praktiskt? Oavsett om du köper till din mamma, din bästis eller partner är det här ett säkert val som alla älskar. Nu när temperaturen har börjat sjunka och folk tillbringar mer tid inomhus gör en fin morgonrock att de håller sig varma och känner sig bekväma.

Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar är ett måste för alla musikälskare. Oavsett ålder och lyssnarpreferenser skulle var och en bli glad över att hitta ett par kvalitativa Bluetooth-hörlurar under julgranen. Det är en bra present till den som pendlar till jobbet, tillbringar mycket tid i gymmet eller helt enkelt gillar att lyssna på musik hemma utan att störa dem runtomkring sig.

Temperaturkontrollerad resemugg

Temperaturkontrollerad resemugg

Känner du en kaffe- eller teälskare? En temperaturkontrollerad resemugg håller kaffet varmt och smoothies och kylda drycker kalla. Du kan välja vilken temperatur du vill ha och muggen håller drycken på exakt den nivån i upp till 4 timmar.

Det var allt! Följ dessa unika julklappsidéer och gör dina nära och käras julhelg mer speciell än någonsin.

Behöver du hjälp med att finansiera dina julplaner? Kolla in möjligheterna hos Creditstar.