08.06.2022

SmartCredit: ett nytt sätt att låna pengar.

Det är nästan omöjligt att ignorera dina behov när lusten att tillfredsställa dem knackar på din dörr.
Att få ett lån är inte alltid lätt.
För många kunder är kontroll över sina lån den viktigaste variabeln. Därför har CreditStar skapat en lösning som uppfyller behoven hos individer som du själv: SmartCredit.

Vad är SmartCredit?

SmartCredit är en splitterny produkt lanserad av CreditStar Gruppen designad för alla kunder som letar efter mer kontroll, flexibilitet och effektivitet med sina lån.

Att ansöka om lån från en traditionell bank är en tidskrävande och komplicerad process, särskilt för de som inte har någon kunskap om den finansiella världen.
SmartCredits effektiva teknik eliminerar friktion och erbjuder dig en smidig upplevelse, och allt detta från bekvämligheten av ditt eget hem.
Denna kraftfulla teknologi kan ge dig ett svar innan du hinner få en pizza hemlevererad.

Ansök på några få minuter och så fort din applikation blir godkänd kan du få tillgång till dina pengar på bara en halvtimme.

Har du stött på problem? Oroa dig inte; vårt kundtjänst team finns alltid här för att ge dig all assistans som du behöver för att göra rätt val.

Som sagt är den kontroll du får över lånet fördelen med att välja SmartCredit:

Du kan ansöka om lån upp till 90 000 kr och dela upp det i upp till månatliga avbetalningar.

Avbetalningar som är anpassningsbara efter dina behov.

Med längre tid att återbetala och större summor kan kunder välja att spendera beloppet på ett mer varierat sortiment av varor och tjänster.

Mer tid att betala och mindre stress.
Vad mer?

Vad kan SmartCredit hjälpa dig med?

Med SmartCredit behöver du inte oroa dig över hur du ska spendera dina pengar. Denna nya låneprodukt låter dig spendera pengarna där du har ett behov, från bilreparation till husrenovering.
Här är exempel på kostnader som SmartCredit kan hjälpa dig med:

•   Möbler och inredning
•   Semesterresor
•   Hyres Deposition
•   Tandvårdskostnader
•   Veterinärkostnader
•   Ny laptop, smartphone, osv.

En enda produkt som löser tusentals problem.

Varför välja CreditStar?

CreditStar är ett internationellt konsument finansieringsföretag som har varit igång i över 15 år och expanderat till 8 länder, och vi fortsätter att utvecklas och expandera ännu mer hela tiden.

Vi förvandlar teknologi, automatiserade processer, algoritmer och dataanalyser till användarvänliga kreditprodukter utformade för att tillfredsställa alla våra kunders önskningar. För oss är den bästa möjliga tjänsten vi kan erbjuda ett måste vilket driver oss till att fortsätta bli bättre.

Om du letar efter en pålitlig lösning som ger dig total flexibilitet och kontroll genom en snabb och enkel process har Creditstar svaret.

Gå till sidan för SmartCredit för att få mer information om denna nya och innovativa lösning!

Läs mer om SmartCredit