Lån för mindre inköp

Varför reservera lån till saker som hus och bilar? Vi på Creditstar anser att du kan låna för det du dömer viktigt – och det gäller även lån för mindre köp. Vare sig du har ögat på en designerväska med tillfälligt nedsatt pris, en gåva till någon som är dig kär i sista minuten eller kanske vill ha mer pengar att spendera på en speciell dag kan du ta lån för mindre inköp hos oss.

Till skillnad från traditionella låneavtal med din bank erbjuder Creditstar lån för mindre inköp om du behöver låna ett mindre belopp. På så sätt kommer du att kunna använda pengarna direkt, men kommer också att kunna betala tillbaka dem på nolltid.

Läs vidare för att ta reda på hur vi kan bevilja lån för mindre inköp och varför vi tror att du kommer älska Creditstar.

Vad kan jag låna pengar för?

Vi ger dig lån för mindre inköp utan krångliga villkor vilket alltså innebär att om du blir beviljad lånet är det helt upp till dig vad du sedan väljer att göra med pengarna.

Om du har kollat in en ny soffa som plötsligt gick på rea och du inte vill missa chansen kan du alltså låna den summa pengar du behöver, köpa soffan till specialpriset, och sedan betala tillbaka oss din nästa lönedag! Inget krångel, ingen stress.  Du får helt enkelt pengarna på kontot när du behöver dem och friheten att spendera dem som det passar dig bäst.

Du kan exempelvis ta lån för:

 • Möbler och köksapparater.
 • Kläder.
 • Gåvor.
 • Kalas.
 • Inträdesavgifter för konserter och evenemang.

Vi dömer inte. Vi är bara här för att hjälpa dig få pengarna i plånboken när du behöver dem: nu, inte senare. Du har friheten att spendera dina pengar på ditt sätt, och vi ställer alltså inga krav på att du spenderar dina pengar på något specifikt sätt. Så länge du håller dig till avbetalningsplanen är vi nöjda!

Varför välja Creditstar?

Trött på att vänta dagar på att höra om ditt lån kan beviljas eller inte? Den tråkiga upplevelsen slipper du hos oss. När du ansöker hos Creditstar är inte bara din ansökan snabb och enkel att skicka in utan vi ger dig dessutom svar inom minuter.

Du kan ansöka om ett lån från din dator eller mobiltelefon och om din ansökan går igenom får du pengarna på ditt konto på så lite som 15 minuter! Vi värdesätter dig som kund och gör vårt bästa för att säkerställa att din upplevelse hos oss är bekymmersfri. Därför erbjuder vi låga räntor, tydliga villkor och snabba svar.

Du väljer själv hur mycket pengar du behöver låna och hur snabbt du kan betala tillbaka pengarna. Ge oss chansen att bevisa för dig att lån kan vara enkla och okomplicerade!

Våra produkter

Omsorgsfullt designad och skräddarsydd för dina behov


SmartCredit ger dig kontroll, eliminerar friktion mellan betalningar och inför en enkel och okomplicerad teknologi som ger dig full kontroll över dina vardagliga finansiella behov.

| SmartCredit

 • Upp till 24 månader
 • För vad som helst
 • Enkel process

SmartCredit

Avbetalningslån - Upp till 90 000 kr

 • Upp till 24 månader
 • För vad som helst
 • Enkel process